A treia scumpire din această iarnă: Noile prețuri al carburanți începând cu 16 ianuarie 2021

UPDATE: Pentru un litru de benzină A– 95, șoferii trebuie să scoată din buzunar 17 lei și 75 de bani, cu 1 leu și 60 de bani mai mult. Anterior costa 16 lei și 15 bani.

Motorina s-a scumpit cu 1 leu și 10 bani, de la 13 lei 55 de bani, la 14 lei și 45 de bani pentru un litru de motorină. Și prețul gazului lichefiat a crescut cu 60 de bani și a ajuns să coste 10 lei și 12 bani.

Știrea inițială: Companiile petroliere și stațiile PECO vor oferi o nouă „surpriză” – a treia scumpire a carburanților din această iarnă.

Scumpirea va fi afișată după ora 00:00 a zilei de 16 ianuarie 2021.

Și suntem abia la 15 ianuarie ….

Ulterior, potrivit mai multor mesaje ale unor angajații ai stațiilor PECO remise pe pagina de facebook al portalului nostru News.Ungheni.org, începând cu 00:00 preturile pentru combustibil vor crește.

Vedeți și:

Urmare, de mâine vor fi afișate prețuri mai mari cu:

Benzină – +/- 1 leu per litru;

Motorină – +/- 90 de bani per litru;

Gaz lichefiat – +/- 60 de bani per litru.

Amintim că începând cu 28 decembrie 2020, mai multe companii petroliere au afișat prețuri noi la comercializarea carburanților cu amănuntul în stațiile PECO. Urmare, doar în luna decembrie 2020, prețurile la carburanți au crescut de două ori

Ulterior, la 6 ianuarie 2021, Consiliul Concurenței comunica că în Republica Moldova se prognozează o (nouă) scumpire a prețului cu amănuntul a benzinei, motorinei și a gazului lichefiat.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns