A sărit peste gardul Punctului de trecere Sculeni și s-a pornit pe jos în UE

Este isprava unui cetățean moldovean care a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Sculeni pe malul râului Prut.

Ba mai mult că bărbatul era în stare avansată de ebrietate, iar în baza de date figura ca dat în urmărire de poliție.

Incidentul a fost consemnat în seara zilei de 1 noiembrie curent, informează Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. 

A sărit peste gardul Punctului de trecere Sculeni

Inițial, bărbatul de 45 de ani s-a apropiat la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Polițistul de frontieră de la barieră i-a adus la cunoștință faptul că traversarea frontierei de stat pe jos este interzisă prin PTF Sculeni.

Respectiv, conaționalul a făcut cale întoarsă.

După aproximativ o oră, cetățeanul a fost văzut în regiunea podului de peste râul Prut din Sculeni.

Acesta se afla, vizibil în stare de ebrietate și  era dezorientat. 

La audieri, bărbatul abia de putea vorbi, nefiind în putință să explice acțiunile sale, dar și scopul aflării acestuia în zonă.

În urma cercetărilor suplimentare de către polițiștii de frontieră s-a aflat că cetățeanul moldovean era căutat de către angajații Inspectoratului de Poliție Drochia.

Pe numele persoanei vizate s-a întocmit proces verbal pentru încălcarea regulilor de regim în punctele de trecere a frontierei de stat și ulterior aceasta a părăsit PTF Sculeni, cu o cursă ce se deplasa spre mun. Bălți, de unde este de baștină.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns