A „impus” un copil să achite de 2 ori călătoria, luându-i ultimii bani. Isprava unui conducător de maxi-taxi din mun. Ungheni

UPDATE: Datorită redacției News.Ungheni.org, cazul copilului „impus” să achite de 2 ori călătoria de către un conducător de maxi-taxi din mun. Ungheni, a fost soluționat pe cale amiabilă.

Mai multe detalii citiți în articolul Dezintoxicăm societatea // Cazul copilului taxat de două ori, ajuns în mediul virtual datorită News.Ungheni.org, a fost soluționat pe cale amiabilă

Un copil din municipiul Ungheni, a fost umilit și impus să achite de 2 ori călătoria de către conducătorul unui microbuz ce efectuează cursa regulată pe ruta nr. 4.

Potrivit unui mesaj remis la adresa portalului nostru (info.ungheni@gmail.com) de către mama băiatului, șoferul microbuzului de pe ruta nr. 4 a obligat copilul să achide de 2 ori taxa pentru călătorie.



Băiatul a urcat în rutiera nr. 4 în jurul orei 14:20, din stația de la intersecția Oleg Ungureanu și Decebal, și se îndrepta spre satul Zagarancea.

După ce a urcat, copilul a achitat șoferului 4 lei de metal (două monede a cîte 2 lei)

„Deși pe torpedou scria: taxa – 3 lei”

După o perioadă de timp, când a văzut că nu i se dă restul, băiatul a cerut de la conducător restul. Urmare, șoferul, pe un ton grosolan, i-a spus să mai achite încă trei lei ca să nu-l dea jos, că cică asta este taxa.

Băiatul a mai achitat 3 lei … ultimii bani.

În consecință, copilul a rămas fără bani și a fost „obligat” să se întoarcă pe înnoptate și pe jos din satul Zagarancea în municipiul Ungheni.

Potrivit sursei, acesta nu este primul caz de acest gen și că prietenii băiatului au trecut și ei prin situații similare.

Mama băiatului mai comunică că la acest moment încă nu cunoaște numărul de înmatriculare al microbuzului, dar cunoaște că vehiculul este de culoare galbenă.

În contextul celor relatate supra, Ungheneanca a solicitat ajutorul nostru pentru face publică această întâmplare:

„Și deoarece acești bani nu au avut o importanță mare pentru familia noastră, însă, nu aș vrea ca copiii să crească și să fie educați într-o societate toxică în care se tolerează asemenea nelegiuiri”

Situația în cauză a avut loc astăzi, 5 februarie 2020.

În contextul celor relatate supra, redacția portalului News.Ungheni.org în persoana lui Marin BODRUG, Va distrubui această istorie inclusiv cu remiterea unor mesaje electronice în adresa Primăriei municipiului și al Consiliului raional Ungheni.

Totodată, Vă informăm ca cursa nr. 4 circulă pe traseul Ungheni Deal – Centru – Cheia oraşului (direcţia s. Zagarancea / R16 Ungheni – Sculeni) și este administrată de S.R.L. ,,RINCOR-PRIM”, companie fondată de actualul președinte al raionului Ungheni

Vedeți și Harta traseelor rutelor de transport public în Municipiul Ungheni

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns