A fost lansată al doilea episod al producției cinematografice autohtone „Lost in Moldova”

La 24 noiembrie 2020, în Republica Moldova a fost lansată, în premieră, prima serie a filmului „Lost in Moldova”, informează Cratima.md

În doar câteva ore de la premieră, primul episod a fost privit de cca 16 000 de utilizatori ai platformei YouTube și a adunat zeci peste 90 de comentarii de susținere.

Aici puteți accesa prima serie a filmului „Lost in Moldova”.

Astăzi, 4 decembrie 2020, autorii producției cinematografice au lansat pe canalul de youtube cea de-a doua serie din cele 3 filmate până în acest moment.

Filmul serial „Lost in Moldova” relatează istoria un voluntar american, care alege să fie parte a Misiunii SUA „Corpului Păcii” întru a-și impresiona fosta iubită.

Când ajunge în spațiul basarabean, voluntarul american se ciocnește față în față cu o lume complet diferită de ceea ce și-a imaginat și este nevoit să-și depășească aroganța, ca să învețe să conviețuiască cu noua sa familie și cu restul consătenilor.

Totodată, al 3-lea episod urmează a fi lansat la sfârșitul lunii decembrie.

Amintim că filmările primului episod au început în toamna anului 2019 și au fost finanțate din banii donați de oamenii din toate colțurile lumii, în special din R. Moldova și SUA.

Suma totală colectată fiind de 14.000 de dolari.

Până în prezent, au fost realizate trei episoade din banii pe care echipa de producție i-a colectat prin intermediul unui crowdfunding.

Primele 3 episoade a fost filmate în noiembrie 2019, în preajma municipiului Chișinăului și în satele Cazangic și Onești.

Filmul poate fi urmărit gratis pe platforma YouTube.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns