A fost confirmat încă un caz de infectare cu COVID-19 la Ungheni

Un nou caz de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în raionul Ungheni.

Potrivit Declarațiilor de presă după ședința Centrului Unic de Comandă din 9 aprilie 2020, Viorica Dumbrăveanu a declarat că la ziua de astăzi, în Republica Moldova au fost depistate 115 cazuri noi de infectare cu COVID-19, inclusiv un nou caz în raionul Ungheni.




Astfel, la ziua de astăzi în Republica Moldova sunt înregistrate 1289 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și 10 cazuri în raionul Ungheni

Totodată, la nivel național au fost prelevare 534 de probe în ultimele 24 de ore.

Din cele 115 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19:

  • 3 cazuri sunt de import (Federația Rusă, Germania și Italia)
  • 112 de infecție locală (Chișinău – 40, Fălești – 14, Ștefan Vodă – 12, regiunea Transistreană și mun. Bender / Tighina – 10, Orhei – 6, Glodeni – 5, Comrat (UTAG) – 4, Cahul – 3, Criuleni – 3, Strășeni – 2, Rezina -2, Căușeni – 2, Râșcani – 2, Soroca – 2, Briceni – 1, Ungheni – 1, Florești – 1, Cimișlia – 1, Leova – 1, Briceni – 1, Taraclia – 1, Telenești – 1).

La ziua de astăzi, 4 localități din Republica Moldova sunt în carantină: mun. Soroca, or. Ștefan Vodă, satele Carahasani și Talmaza.

Amintim că primele cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 din raionul Ungheni, au fost înregistrate la data de 3 și 4 aprilie curent.

Ambele cazuri au fost depistate la două doamne din satul Cornești, raionul Ungheni.

La ziua de 9 aprilie 2020, în raionul Ungheni sunt confirmate 10 cazuri de infectare și 718 persoane se află sub supraveghere medicilor.

În aceiași ordine de idei, comunicăm că până la 9 aprilie 2020, au fost înregistrate 28 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

  • 11 cazuri pozitiv în raionul Nisporeni;
  • 7 cazuri pozitive în raionul Călărași;
  • 10 cazuri pozitive în raionul Ungheni.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns