A fost confirmat al doilea caz de infectare cu COVID-19 în raionul Ungheni

Autoritățile au declarat că la ziua de astăzi, în Republica Moldova au fost depistate 161 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19, inclusiv al doilea caz de infectare în raionul Ungheni.




În acest sens, la ziua de astăzi în Republica Moldova sunt înregistrate 752 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și 2 în raionul Ungheni

Potrivit unor surse (neverificate) care au solicitat anonimatul, al doilea caz pozitiv este înregistrat la o femei din satul Cornești, care a fost în contact direct cu persoana confirmată pozitiv la ziua de 3 aprilie 2020

Amintim că primul caz de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în raionul Ungheni, a fost înregistrat ieri, 3 aprilie 2020.

Vedeți și COVID-19 // Profilul geografic a celor 752 cazuri de infectare. Date statistice oficiale la 4 aprilie 2020

Persoana infectată cu COVID-19 ste orginară din satul Cornești, angajată al ÎS „Poșta Moldovei” și activează în municipiul Chișinău.

Totodată, la ziua de 4 aprilie 2020, în raionul Ungheni 679 de persoane se află sub supraveghere medicală.

În aceiași ordine de idei, comunicăm că până la 4 aprilie 2020, au fost înregistrate 11 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

  • 7 cazuri pozitiv în raionul Nisporeni;
  • 2 cazuri pozitive în raionul Călărași
  • 2 cazuri pozitive în raionul Ungheni.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



1 trackback / pingback

  1. La Ungheni au fost depistate 3 cazuri noi de infectare cu COVID-19 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns