A decedat Adrian Cozariuc, primarul comunei Negurenii Vechi

Edilul comunei Negurenii Vechi, Adrian Cozariuc, a decedat în această dimineață.

Informația a fost comunicată de Consiliul raional Ungheni printr-un necrolog publicat pe pagina oficială a consiliului:

Un om deosebit a plecat dintre noi!

Reprezentanții Consiliului raional Ungheni își exprimă întreaga compasiune față de familia îndurerată a regretatului, Adrian Cozariuc, primar al comunei Negurenii Vechi.

Regretăm enorm plecarea sa dintre noi! Dumnezeu să-l odihnească în pace, în împărăția Sa!

Cu un mesaj de condoleanțe a venit și Asociația primarilor din raionul Ungheni:

„La data de 21 decembrie s-a oprit din pulsul vieţii inima unui Om cu literă mare. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. S-a stins pentru totdeauna lumânarea vieţii celui care a fost Adrian Cozariuc, primar al comunei Negurenii Vechi, un om de o rară cumsecădenie şi bunătate.

Omul care pe parcursul întregii activităţi profesionale s-a manifestat ca un profesionist conştiincios,conducător atent, exigent,intelegent şi optimist, întrunind în sine cele trei repere de bază necesare unui om: patriotismul, profesionalismul şi spiritul organizatoric.

S-a aflat permanent în căutarea noilor orizonturi de perspectivă reală. A servit întotdeauna drept model de înaltă demnitate ,cumsecădenie şi înţelepciune. A ştiut să ierte chear şi atunci cînd a fost lovit sub centură, totodată avînd curajul să ceară iertare atunci când a greşit.

Toate aceste calităţi întruchipate într-un singur om au făcut să se bucure de stima şi respectul întregii comunităţi. Asociația primarilor din raionul Ungheni exprimă cele mai profunde şi sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să vă întărească şi să vă dea putere pentru a trece prin această mare încercare a vieţii.

Fi-ei ţărîna uşoară şi veşnică să ne fie amintirea”.

În acest context, redacția NEWS.UNGHENI.ORG se alătură mesajelor anterioare și exprimă condoleanțe familiei îndurerate de pierdere.

Zbor lin, stimate domn Primar.

Anterior, Adrian Cozariuc a activat în cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni. Despre acest lucru se comunică și pe pagina IP Ungheni:

Inspectoratul de poliție Ungheni regretă trecerea în neființă a comisarului principal în rezervă, pensionarului MAI, Adrian Cozariuc, în aceste momente grele, fiind alături de familia îndurerată, prietenii și veteranii instituției.

Adrian Cozariuc a fost un om deosebit care și-a dedicat o bună parte din viață profesiei de polițist, în același timp era cunoscut ca un prieten adevărat, dispus oricând să-i asculte și să-i ajute pe cei care îi solicitau sprijinul.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, în împărăția Sa!

Amintim că la alegerile locale organizate la data de 20 octombrie 2019, cu 464 de voturi (70.95%), primar al comunei Negurenii Vechi a fost ales candidatul PSRM – Adrian Cozariuc

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns