Ședința Parlamentului din 11 februarie 2020. Deputații vor examina proiectul acordării votului de încredere Guvernului Gavriliță

Joi, 11 februarie Parlamentul Republicii Moldova se va întruni în ședință plenară, în cadrul căreia urmează a fi examinat proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului.

Ședința se va desfășura, cu începere de la ora 10:00.

Vedeți și Echipa de guvernare a candidatei la funcția de prim-ministru Natalia Gavriliță

Întrunit, astăzi, în ședință, Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare ale Legislativului pentru 11 – 12 februarie 2021.

Vineri, 12 februarie, în plen vor avea loc audieri parlamentare referitor la executarea Hotărârii Parlamentului privind raportul Comisiei de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice începând cu anul 2013 asupra evaluării modului de pregătire și desfășurare a privatizării Î.S. ”Compania Aeriană ”Air Moldova”.

Totodată, la ora 9:00 va avea loc ședința Şedinţa Comisiei juridice, numiri şi imunităţi

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: