Starea drumurilor la ora 9:20 a zilei de 8 februarie 2021

În noaptea din 7 spre 8 februarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute cu precipitații sub formă de ploaie, lapoviță, izolat ceață, pe mai multe sectoare de drum s-a format polei, starea părții carosabile fiind lunecoasă, pe alocuri înzăpezită.

În acest interval de timp, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au desfășurat pe drumurile publice naționale din toate regiunile republicii lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, în zona de Nord au fost efectuate și lucrări de deszăpezire cu utilizarea în întregul proces tehnologic a 193 de utilaje speciale și antrenarea a 313 muncitori rutieri.

Potrivit informațiilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, până la ora 12:00 pe arii extinse se va forma polei, pe drumuri se va menține ghețuș.

În vederea condițiilor meteo complicate, a fost emisă o nouă avertizare de Cod Galben de polei și ghețuș

Actualmente, administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului.

Circulația rutieră este asigurată în condiții de iarnă. Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Informațiile se actualizează.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: