Reportaj ProTV: Reacția călătorilor la anunțul că de săptămâna viitoare trenurile de pasageri locale nu vor mai circula

Anunțul ca de săptămâna viitoare trenurile de pasageri locale și interurbane nu vor mai circula prin Moldova a stârnit nemulțumiri. Oamenii spun ca motivele invocate de autorități nu sunt adevărate și ca pasageri sunt mulți.

Între timp, platforma DA anunța ca a convins conducerea sa nu suspende cursele, lucru care deocamdată nu a fost confirmat de administrația CFM, informează postul de televiziune ProTV Chișinău.

Decizia de a suspenda trenurile de pasageri se conține într-un plan cu măsuri care ar veni sa redreseze situația dezastruoasa în care se află întreprinderea Calea Ferata.

Între timp, deputații Platformei DA se lauda ca au convins conducerea sa nu suspende rutele de tren. Acest lucru nu a fost anunțat de administrația
intreprinderii, iar directorul interimar nu a răspunsul la apelul jurnaliștilor de ProTV Chișinău ca sa ne confirme.

În prezent, Calea Ferata operează călătorii pe direcțiile Chișinău – Ungheni, Chișinău – Tighina, Ungheni – Bălți și Bălti – Ocnița.

sursa: ProTV Chișinău.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: