În drum spre Germania cu buletin fals. Isprava unui cetățean deconspirată în PTF Sculeni

Poliţiştii de frontieră ai României din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privința unui cetățean din R. Moldova, asupra căruia a fost descoperită o carte de identitate cu însemnele autorităților române falsă.

În data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 10.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, ca pasager într-un autoturism, înmariculat în Germania, F.V., cu cetățenie română şi  din R. Moldova, în vârstă de 41 de ani.

Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deţine documente false, au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care a fost descoperită asupra persoanei o carte de identitate, având însemnele autorităţilor române.

Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate descoperită la controlul de frontieră în vederea obținerii unui loc de muncă pe teritoriul Germaniei.  

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  fals material în înscrisuri oficiale.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: