Foto // Două autocamioane s-au ciocnit pe R1, la începutul serpentinei de lângă Cornești

Un accident rutier cu implicarea a două mijloace de transport de mare tonaj a avut loc în această după amiaza, 23 ianuarie 2021, pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău.

Coliziunea autocamioanelor a avut loc la începutul serpentinei rutiere, în segmentul dintre oraşul Cornești și satul Romanovca, raionul Ungheni.

Urmare a coliziunii, cele două autocamioane au blocat o bandă și ceva din cele două benzi ale traseului național R1 Ungheni – Chișinău. În zonă s-au format ambuteiaje, informează Publika.md

Sursa mai comunică că potrivit ofițerului de presă al IGP, responsabilă de IP Ungheni, Cristina Vicol, ajunşi la faţa locului, oamenii legii au stabilit că șoferul unui autotractor de model Mercedes, care tracta o remorcă în rampă, într-o curbă deosebit de periculoasă, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară şi a ciocnit un camion model DAF, care de asemenea tracta o remorcă.

Din fericire, în urma impactului nicio persoană nu a avut de suferit.

Ambii şoferi au fost supusi testării cu aparatul Drager, rezultatul find 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Din cauza accidentului, circulația pe sectorul dat a fost dificilă, fiind dirijată de către angajaţii INSP prezenti la locul coliziunii.

Totodată, autotractoarele au fost înlăturate de pe partea carosabilă.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: