Spitalul din Nisporeni fortificat cu echipamente medicale, inclusiv Ventilator pulmonar, procurat de Banca Mondială și OMS

Secția COVID-19 al IMSP Spitalul raional Nisporeni a beneficiat de noi utilaje medicale întru fortificarea serviciului de terapie intensiva în procesul de combatere al pandemiei de COVID-19

Instituția medicală a fost dotată cu încă 4 paturi pentru terapie intensivă, un Ventilator pulmonar, monitoare pentru pacienți și alte echipamente.

Setul de echipamente a fost procurat în comun cu alte 50 de ventilatoare în cadrul proiectului Băncii Mondiale „Răspuns de urgență la COVID-19 în Republica Moldova” și sunt distribuite de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale instituțiilor medicale, republican și raionale, inclusiv IMSP Spitalul raional Nisporeni.

Aceste echipamente și utilajul medical va ajut medicii să facă față numărului de pacienți internați cu COVID-19, în stare gravă și care necesită respirație asistată.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: