Petru Corduneanu – noul șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră

Generalul-maior Petru Corduneanu – numit noul șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră cu exercitarea atribuțiilor funcționale de șef al instituției de frontieră.

Prezentarea noului conducător a fost făcută efectivului de către ministrul Afacerilor Interne, domnul Pavel Voicu, informează Inspectoratul General al Poliției de Frontieră

Începând de ieri, 19 ianuarie curent, prin ordinul cu privire la personal a ministrului Afacerilor Interne la conducerea Poliției de Frontieră a fost numit generalul-maior Petru Corduneanu.

Evenimentul a avut loc la sediul instituției cu participarea echipei manageriale a Direcțiilor generale și a subdiviziunilor din subordine.  

În debutul ședinței, domnul Pavel Voicu a salutat efortul polițiștilor de frontieră în realizarea misiunilor privind securitatea statului și siguranța cetățenilor Republicii Moldova.

La rândul său, noul șef adjuct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a mulțumit pentru încrederea primită și a asigurat că va oferi tot suportul necesar pentru cele mai bune rezultate în activitatea de frontieră.  

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: