Șoferii de microbuze din Chișinău nu vor mai putea opri în sensul giratoriu din zona Gării de Nord, stație care deservește și r. Ungheni

Șoferii de microbuze nu vor mai putea lua pasageri la sensul giratoriu din zona Gării de Nord din capitală, acolo unde în timp s-a format un fel de stație de așteptare pentru cei care doresc să meargă spre strada Ismail.

Acea stație improvizată nu este autorizată de Primărie și este ilegală și periculoasă pentru pietoni.

Acolo nu a existat vreodată stație de așteptare.

Astfel, șoferii vor circula conform graficului și staționa la stația de așteptare existentă ca orice mijloc de transport public.

Potrivit lui Ion Ceban, Primarul general al municipiului Chișinău, aceștia au 10 zile la dispoziție pentru acomodare, însă au fost avertizați că nu mai pot opri acolo de la finele acestei săptămâni, după care pot fi amendați.

Totodată, edilul mai comunică că autoritățile sunt obligați, în sfârșit, să impună aceste reguli după ce acolo au existat incidente, incluziv accidentarea unor cetățeni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: