Foto, Video // Zăpadă în sudul țării. Autoritățile pregătite de orice intervenție

În raioanele din sudul Republicii Moldova cât și din sudul Basarabiei (regiunea Odesa), se atestă precipitații abundente sub formă de ninsoare.

În doar câteva ore, pământul a fost acoperit cu strat de zăpadă.

Bucuria copiilor și alertă pentru autorități.

Amintim că SHS a emis și o alertă de Cod GALBEN de schimbarea bruscă a temperaturii. Anterior, și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informa că se prognozează pentru zilele următoare o scădere bruscă a temperaturii cu valori termice de -9°C / -12°C.

Potrivit Inspectoratul de Poliție Taraclia, în rezultat precipitațiilor sub formă de ninsoare, pe traseul național M3 Chișinău – Giurgiulești, a derapat un camion, precum și au fost înregistrate alte șase accidente rutiere fără careva persoane traumatizate.

Motivul – condițiile climaterice nefavorabile și traseul lunecos.

Urmare, întru acordarea ajutorului șoferilor au fost antrenate două echipaje suplimentare formate din angajații IP Taraclia și două echipaje a INSP Sud, care în comun cu SA „Drumuri Taraclia”, sunt implicate la înlăturarea și prevenirea incidentelor.

Totodată, mai multe persoane ne-au remis materiale foto și video cu bucuria copiilor provocată de ninsoare și zăpadă.

Materialele au fost recepționate la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com):

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: