Mesajul Consiliului raional Călărași cu prilejul aniversării a 171 de ani de la nașterea marelui poet Mihai EMINESCU

În fiecare an, la 15 ianuarie, se marchează Ziua Națională a Culturii care coincide, deloc întâmplător, cu ziua de naștere a marelui poet național Mihai Eminescu – personalitate care definește valorile esențiale ale literaturii românești.

Oamenii de cultură sunt mesagerii frumosului, sunt cei care ne oferă refugiu atunci când suntem copleșiți de grijile cotidiene.

Cu acest deosebit prilej, din partea Consiliului raional Călărași exprimam recunoștință tuturor specialiștilor din domeniul culturii, pentru susținerea si contribuirea la promovarea valorilor cultural autentice , care, indiferent de provocările anului 2020, au reușit să aducă cultura în sufletul și casele noastre.

Stimați lucrători din domeniul culturii, de sărbătoarea dumneavoastră profesională Vă adresam cele mai sincere Felicitări!

Vă dorim tuturor multă sănătate, putere de munca ,energie creatoare, să fiți mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza visele, inspirație și aprecierea rezultatelor activității Dumneavoastră.”

Galerie Foto de procesul de depunere de flori la bustul lui Mihai Eminescu din orașul Călărași cu prilejul aniversării a 171 de ani de la nașterea marelui poet:

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: