Informații privind starea drumurilor publice la 11 ianuarie 2021

Administrația de Stat a Drumurilor comunică între 8 și 9 ianuarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate precipitații sub formă de ninsoare, ceață slabă, starea părții carosabile fiind umedă, pe alocuri lunecuș.

Între 10 și 11 ianuarie, au fost înregistrate temperaturi scăzute, starea părții carosabile în nordul și centrul țării fiind uscată, pe alocuri lunecuș, în zona de Sud – uscată.

În context, pe drumurile publice naționale, au fost efectuate lucrări de patrulare și de combatere a lunecușului.

În procesul tehnologic au fost antrenate 190 de utilaje speciale cu participarea a 275 de muncitori rutieri.

La moment, nu sunt sectoare de drum blocate, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă. Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

Administrația de Stat a Drumurilor monitorizează în permanență starea drumurilor publice, astfel încât orice dificultate în trafic să poată fi soluționată în termeni restrânși.

Pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: