Două persoane candidează pentru funcția de director al Spitalului raional Ungheni

La 26 noiembrie 2020, prin Ordinul nr. 198 P3, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, a fost anunțat concurs pentru ocuparea funcției de director al IMSP Spitalul raional Ungheni.

Prin actul normativ MSMPS anunț că dosarele candidaților pot fi depuse online și prezentate în original pentru autentificare până prima ședință a comisiei de concurs, termenul de depunere a dosarelor este fiind stabilit 16 decembrie 2020, orele 16:30.

Cei care doreau să participe la concurs trebuie să aibă studii superioare/de licență medicale, studii de masterat în managementul Sănătății publice / managementul organizațional / administrare.

Pentru candidatul cu studii în alte domenii decât cel medical (managementul organizațional/administrare), studiile de masterat in managementul sănătății publice sunt obligatorii.

Urmare, la 6 ianuarie 2021, a avut loc ședința comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al IMSP Spitalul Raional Ungheni.

Potrivit extrasului din procesului verbal al ședinței comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al IMSP Spitalul Raional Ungheni din 6 ianuarie 2021, au fost admiși în etapa următoarea a concursului următorii candidați:

Andrei Alexeev

Vladimir Popovici

Comunicăm că Andrei Alexeev a ocupat mai mulți ani la rând funcția de vice-director al instituției, a fost și director interimar pe o perioadă de 6 luni, dar și șef al secției chirurgie. În anul 2019, Andrei Alexeev a primit ordinul „Gloria Muncii”.

Referitor la cel de-al doilea candidat, Vladimir Popovici, informăm că activează de cca 35 de ani în calitate de medicul anesteziolog-reanimatolog în secția reanimare și Unitatea Primiri Urgente (UPU) a Spitalului raional Ungheni.

Anterior, Vasile Popovici a avut și o experiență profesională așa state ca Yemen (Asia) și Angola (Africa). Într-un interviu pentru publicația perioadică Unghiul, candidatul declara: „M-am născut în Ungheni, nu departe de spital, pe strada Humuleşti

Vedeți mai multe articole despre Spitalul raional Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: