Atenție șoferi: Drumurile naționale și din Chișinău împânzite de filtre INSP

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică (INSP) informează că la moment, pe mai multe străzi din municipiul Chișinău, dar și pe drumurile naționale din țară se desfășoară operațiune specială de prevenire a accidentelor rutiere.

Potrivit INSP, acțiunile au scop de prevenire a accidentelor rutiere, întru depistarea la timp a șoferilor în stare de ebrietate la volan, dar și alte încălcări rutiere.

Totodată, rețele de socializare au fost împânzite de mesaje și anunțuri privind unele operațiuni ce urmează a fi întreprinse sau sunt întreprinde deja de către ofițerii de patrulare.

Cel mai des, este distribuit acest mesaj:

Începând cu ziua de azi și timp de 10 zile, absolut pe întreg teritoriul Republici Moldova, 24/24, de către angajații „INSP” în comun cu „DIE”, BPDS „FULGER” și reprezentanții „MASS-MEDIA”, se vor desfășura un șir de Operațiuni Speciale, ca: „Viteza”, „Pietonul”, „Girofarul”, „0-grade”, etc.

Vor activa simultan pe întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.

Galerie foto expusă de INSP cât și pe mai multe grupuri de pe facebook:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: