Incident șocant la Călărași: Un bărbat beat a sărit la bătaie la polițiștii cu o rangă de capătul căreia legase un cuțit

Un bărbat de 31 de ani a fost bătut de doi indivizi în plină stradă. Unul dintre aceștia a sărit la bătaie și la polițiștii care îl încătușau.

Totul s-a întâmplat astăzi în Călărași, informează portalul Unimedia

Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al Inspectoratului General al poliției responsabilă de Inspectoratul de Poliție Călărași, Cristina Vicol.

Sursa comunică că poliția a fost înștiințată de către un bărbat, în vârstă de 30 ani, locuitor din Călărași, precum că în stradă un bărbat în vârstă de 31 ani este agresat fizic de 2 bărbați.

La fața locului, la poarta gospodăriei a fost depistat unul din agresori având în mâna o bară metalică.

La cerințele angajaților poliției de a lăsa țeava metalică jos, acesta nu reacționa și amenința cu răfuiala fizică angajații poliției.

Ulterior pentru al liniști pe agresor, polițiștii au aplicat forța și l-au încătușat, iar apoi i-a fost ridicată țiavă metalică cu lungimea de aproximativ 60 cm, având la un capăt legat un cuțit.

Acesta împreună cu complicii săi la bătaie au fost transportați la IP Călărași pentru a fi documentați. În timpul documentării bărbatul continua acțiunile sale prin exprimare cu cuvinte necenzurate în adresa angajaților poliției, totodată opunea rezistență, care mai apoi a fost necesar ca din nou să-l încătușeze.

În timpul intervențiilor medicale, bărbatul i-a aplicat o lovitură cu palma peste față unui agent de Poliție.

Agresorului i s-a depistat o concentrație de alcool de 1,16 mg/l în aerul expirat.

La solicitarea echipajului ambulanței ca bărbatul să fie transportat la SR Călărași, acesta a refuzat.

Poliția investighează toate circumstanțele.

sursa: Unimedia.info

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: