Foto // Accident rutier grav cu implicarea unei mașini de taxi pe str. Cuza Vodă din mun. Chișinău

Un nou accident rutier cu implicarea unor mașini ai serviciilor de taximetrie din municipiul Chișinău.

Potrivit unui internaut, cu puțin timp în urmă, pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica al municipiului Chișinău a avut loc un accident rutier grav cu implicarea unui autoturism de model Toyota Prius care prestează servicii de taximetrie în cadrul companiei Yandex Moldova.

La fața locului a intervenit în scurt timp și un echipaj al Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a comunicat pentru Deschide.MD că în accident au fost implicate trei automobile de mărcile Toyota, Mazda și Fiat.

„Mazda era condusă de un șofer de 21 de ani, taxiul de un șofer de 29 de ani, iar la volanul automobilului Mazda se afla un bărbat de 62 de ani. În urma impactului, cei doi tineri de 21 și respectiv 29 de ani au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor, iar șoferul care va fi găsit vinovat, riscă să fie sancționat conform legislației în vigoare”

Imaginea cu accidentul rutier a fost publicată de către Mihai Cretu în grupul de pe facebook ГБМ Город без маршруток! Молдова Онлайн cât și de alți internauți în unele grupuri pe viber.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: