Municipiul Ungheni a depășit pragul de 1000 de infectați cu COVID-19

La 5 ianuarie 2021, în municipiul Ungheni a fost depășit pragul de 1000 cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.

Informația a fost comunicată de Primăria municipiului Ungheni.

Sursa precizează că potrivit datelor informative privind monitorizarea răspândirii infecției COVID-19, prezentate de Centrul Sănătate Publică Ungheni, la data de 5 ianuarie situația în municipiul Ungheni este următoarea:

Sunt înregistrate 1000 de cazuri de infectare cu Covid-19, față de 988 de cazuri pe 4 ianuarie și sunt tratate 860 de cazuri.

Tot astăzi sunt înregistrate 76 de persoane care au statut de persoane intrate în contact cu o persoană confirmată pozitiv la COVID-19, iar în regim de carantină / autoizolare sunt 288 de persoanelor.

Per total, în raionul Ungheni sunt înregistrate 1844 de cazuri de infectare cu COVID-19, față de 1823 de cazuri pe 4 ianuarie.

Din numărul total de cazuri confirmate de la începutul pandemiei de COVID-19 în Moldova, 1537 de persoane s-au tratat și 63 de persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus.

În această ordine de idei, Primăria municipiului Ungheni vine cu un îndemn repetat către locuitorii prin care solicită respectuos să fie respectate recomandările specialiștilor și autorităților.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi, respectați distanța socială. Fiți responsabili.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: