Judecătoria Comrat a extins mandatul de arest pentru tânăra care şi-a ucis mama cu încă 30 de zile

Judecătoria Comrat a decis prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv pentru Anna Leicovici, tânăra de 21 de ani care şi-ar fi ucis mama cu sânge rece.

Şedinţa de judecată a avut loc mai devreme de 14 ianuarie, data la care era inițial programată.

În prezent, învinuita este internată la Spitalul de Psihiatrie din Chişinău, unde se va afla până la anunţarea rezultatelor expertizei psihiatrice

Informația a fost confirmată pentru Publika TV de către Victor Cîlcic, șeful Procuraturii din Autonomia Găgăuzia.

Crima terifiantă a avut loc în 11 decembrie, anul trecut, în oraşul Comrat. Femeia de 40 de ani ar fi fost omorâtă chiar de fiica ei. Tânăra de 21 de ani şi-ar fi spintecat mama şi i-ar fi scos inima din piept.

Amintim că la 15 decembrie curent, în cadrul Judecătoriei Comrat a avut loc prima ședință de judecată pe cazul tineri de 21 de ani, care în noaptea de 11 decembrie 2021, aflată în ebrietate narcotică, și-a spintecat mama.

Fiind întrebată atunci de reporterul ProTV Chișinău de ce și-a omorât mama și dacă își dă seama ce a făcut, aceasta se comporta straniu, n-a răspuns la întrebare, dar a râs în hohote.

Citiți mai multe articole detalii la acest subiect:

Tânăra s-ar fi certat cu mama să din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic.

Fata, fiind în stare de ebrietate narcotică, a luat un cuțit de Bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori, după care i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament.

Aceasta ar fi fugit de acasă la un prieten, dar la scurt timp a fost găsită de poliție și reținută pentru 72 de ore.

Femeia decedată avea 40 de ani.

La acelaș subiect, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” își exprimă indignarea pentru faptul inițial mass-media a informat că tânăra este studentă la USMF și precizează că „suspecta nu este și nici nu a fost studentă la USMF „Nicolae Testemițanu”.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: