Un tânăr în stare de ebrietate din Bobeica a sustras un BMW și a provocat un accident rutier

În seara zilei de ieri, 3 ianuarie, în Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Hânceşti, a parvenit un apel telefonic, precum că în satul Bobeica, o persoana a răpit un automobil de model BMW, parcat în stradă.

La fața locului s-a deplasat echipajul de reacționare operativă al Inspectoratului de Poliție Hâncești pentru a documenta cazul, informează Info Curier Hâncești

S-a stabilit că în jurul orei 17:30, de la poarta unui locuitor al satului Bobeica, în vârstă de 26 ani, a fost răpit automobilul model BMW, ce aparține unui tânăr în vârstă de 23 ani, din sat. Drăgușeni, care venise în vizită la el.

În urma audierilor proprietarului, s-a stabilit că acesta a lăsat la poarta gospodăriei prietenului său automobilul descuiat și cu cheile incluse în mecanismul de pornire, iar după câteva minute, când a ieșit la poartă, a observat că mașina lipsește.

Imediat toți cei prezenți în gospodărie l-au bănuit pe un tânăr, în vârstă de 26 ani, tot din Drăgușeni, care și el venise în vizită la gazdă, din motiv că dispăruse odată cu automobilul.

Peste ceva timp, a parvenit informația telefonică, privind faptul că la intrarea în satul Drăgușeni, automobilul BMW a derapat de pe traseu și s-a inversat în chiuvet.

Imediat la locul accidentului s-a deplasat echipajul de poliție cât și proprietarul mașinii, unde l-au și recunoscut pe tânărul în vârstă de 26 de ani care ar fi dispărut cu automobilul.

În timpul documentării accidentului rutier, bărbatul a fost supus testării alcooloscopice, rezultatul fiind de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii investighează toate circumstanțele pentru a stabili sancțiunea persoanei vinovate. Informația a fost confirmată de către ofițerul superior de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: