Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat în România. Moldova – în zona GALBENĂ

Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 1 din 03.01.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

A fost actualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 1 din 03.01.2021 privind aprobarea listei țărilor / zonelor / teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, reluarea zborurilor din și către Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și stabilirea unor măsuri pentru persoanele care sosesc din această țară în România în contextul pandemiei de COVID-19.

Totodată, începând cu ziua de astăzi, 4 ianuarie 2021, persoanele care intră în Republica Moldova din Ucraina și România nu mai sunt obligate să se afle în autoizolare 14 zile.

Vedeți și Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare începând cu 4 ianuarie 2021 în Republica Moldova

Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 1 din 03.01.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Statele și teritoriile din ZONĂ GALBENĂ, inclusiv Republica Moldova (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile):

Gibraltar, Liechtenstein, Lituania, San Marino, Panama, Slovenia, Olanda, Serbia, Cehia, Statele Unite ale Americii, Muntenegru, Jersey, Suedia, Danemarca, Georgia, Puerto Rico, Elveţia, Luxemburg, Marea Britanie, Croaţia, Slovacia, Estonia, Letonia, Israel, Cipru, Palestina, Portugalia, Turcia, Monaco, Macedonia de Nord, Azerbaidjan, Germania, Saint Maarten, Republica Moldova, Liban, Austria, Columbia, Italia, Ungaria, Polonia, Andorra, Curacao, Africa de Sud.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: