Aeroportul Internațional Iași reia zborurile suspendate temporar spre și dinspre Marea Britanie

Începând cu ziua de mâine, 5 ianuarie 2021, de pe Aeroportul Iași se reiau zborurile suspendate temporar spre și dinspre Marea Britanie.

Potrivit Hotărârea CNSU nr. 1 din 3 ianuarie 2021, începând cu data de 04.01.2021 ora 19.00 se permite reluarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România.

Astfel, de pe cel mai mare Aeroport din zona Moldovei (Iași) vor fi operate cursele directe pe următoarele intinerare:

  • IAȘI – BIRMINGHAM (și retur);
  • IAȘI – LONDRA (LTN) (și retur);
  • IAȘI – LIVERPOOL (și retur).

Mai multe detalii și rezervări, pot fi accesate pe site-ul operatorului de zbor: www.wizzair.com

Vedeți și Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat în România. Moldova – în zona GALBENĂ

De asemenea, potențialii călători pot verifica disponibilitatea celorlalte rute de pe Aeroportul Iași accesând site-ul portului aerian: www.aeroport.ro

Totodată, administrația portului aerian amintește că toate persoanele care sosesc în România venind din Marea Britanie au obligația de a prezenta certificatul unui test negativ, rapid antigenic sau RT-PCR pentru SARS CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de data intrării în țară.

În aceași ordine de idei, administrația Aeroportului Internațional Iași reamintesc că pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră și pentru a călători în siguranță, este important să respectați măsurile de protecție, precum și indicațiile personalului din aeroport.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: