La Mulți Ani, dragi cititori și abonați ai proiectului nostru

Stimați cititori și abonați ai portalului nostru. Echipa News.Ungheni.org, Vă urează un nou an cât mă frumos și plin de emoții pozitive.

La Mulți Ani, dragi Ungheneni;

La Mulți Ani, dragi Călărășeni;

La Mulți Ani, dragi Nisporeneni;

La Mulți Ani, tuturor locuitorii Republicii Moldova!

Anul 2020 a fost unul dificil pentru întreaga omenire cât și pentru Republica Moldova. Anul acesta a fost marcat profund de lupta contra pandemiei de COVID-19.

În ciuda tuturor dificultăților şi provocărilor, medicii și alți eroii din linia întâi, au făcut tot posibilul, chiar cu prețul propriei vieți, ca noi să putem ciocni un pocal cu spumant în această noapte.

Pentru redacția NEWS.UNGHENI.ORG, anul acesta a fost unul plin de evenimente extrem de plăcute cât și unele foarte neplăcute, dar …. am rezistat și la fel ca pasarea Phoenix, am renăscut din propria cenușă.

În 2020, portalul nostru a fost virusat și distrus în totalitate de 2 ori, dar, ne-am resuscitat și pe final am bătut și careva recorduri, cum ar fi:

  • peste 2 050 000 accesări, în comparație cu 1.4 mln în 2019 și 250 mii în 4 luni din 2018;
  • peste 1 400 000 vizitatori unici, în comparație cu 972 mii în 2019 și 178 mii în 4 luni din 2018;
  • peste 2850 de articole publicate, în comparație cu 2112 în 2019 și 377 în primele 4 luni din 2018.

Totodată, atât redacția cât și fondatorul au fost vizați subtil prin mai multe editoriale și acuzați pe la spate că nu suntem jurnaliști și nu avem dreptul să publicăm informații de interes public. Noi am trecut cu capul sus peste aceste momente, nu am cedat și nu avem de gând să cedăm. Suntem inspirați de voința poporului care nu cedează niciodată …..

Dragi cititori și abonați ai proiectului nostru,

În anul 2021 vă dorim să aveți parte de sănătate, împlinire, noroc şi putere. Fie ca anul ce vine să ne aducă noi speranțe, noi victorii și să fim gata de noi acțiuni şi dornici de a cuceri tot mai multe culmi pentru că Ungheni, Nisporeni, Călărași și întreaga Republica Moldova are nevoie de oameni cu inițiativă pentru a prospera şi pentru a se dezvolta.

În calitate de fondator și administrator al portalului NEWS.UNGHENI.ORG, dar şi de Unghenean, îmi doresc ca în anul 2021 gradul de dezvoltare al localităților noastre să crească, relațiile inter-umane și intra-umane să se întărească, blestematul virus să fie învins, iar instituțiile statului să activeze doar în beneficiul oamenilor.

La mulţi ani tuturor şi sărbători luminoase!

Ne auzim numai de bine și în anul 2021!

Cu respect, echipa NEWS.UNGHENI.ORG, în frunte cu fondatorul și administratorul Marin BODRUG!

#ForțaUNGHENI

%d blogeri au apreciat: