Reportaj TV // Un drum din Ungheni, reparat acum două luni, arată ca după război: Asfaltul proaspăt turnat s-a surpat

Un drum (strada Unghiul) din cartierul Ungheni Vale al municipiului Ungheni, reparat acum două luni, arată ca după război. Artera a fost reabilitată după ce a fost instalată reţeaua de canalizare, însă asfaltul a cedat chiar după primele ploi, transmite într-un reportaj Publika TV

Sursa comunică că pe acest drum, asfaltul proaspăt turnat s-a surpat.

Gropile au fost acoperite cu pietriş, iar autoritățile dau asigurări că firma responsabilă va reasfalta porţiunea în primăvară. 

La acest subiect, vedeți și următoarele articole:

În această vară, la Ungheni a fost iniţiat un proiect prin care 60 de gospodării urmează să fie conectate, pentru prima dată, la reţeaua de canalizare. Bucuria localnicilor a venit, însă, la pachet cu dezamăgirea.

După săpături, muncitorii au așternut un strat de asfalt, care la scurt timp s-a umplut de gropi.

Primarul oraşului spune că lucrările de instalare a reţelei de canalizare şi cele de asfaltare au fost efectuate de acelaşi agent economic. Edilul recunoaşte că antreprenorul ar fi admis unele erori.

„Agentul economic ar purta o parte din vină şi el va remedia din sursele lui problema.

În mod ideal nu ar trebui să taseze. Agentul economic care lucrează nu şi-a primit sumele respective şi va remedia absolut toate lucrările. ”

ALEXANDRU AMBROS, primarul mun. Ungheni:

Proiectul de canalizare costă aproape trei milioane de lei. Cheltuielile sunt acoperite din bugetul local şi din investiţii poloneze. Acesta mai prevede instalarea bordurilor şi a sistemului de iluminat public.

sursa: Publika TV

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: