ÎM „Apă-Canal” Ungheni anunță sistarea temporară a furnizării apei potabile

În atenția consumatorilor de apă din municipiul Ungheni și localitățile din imediata apropiere, conectate la rețea municipală de apeduct.

Întreprinderea municipală „Apă-Canal” din Ungheni informează consumatorii că furnizarea serviciului public de alimentare cu apă în municipiu, este temporar întreruptă.

Motivul – a fost deconectată temporar furnizarea energiei electrice la Stația municipală de Tratare a apei din râul Prut.

Întreprinderea municipală anunță că odată cu conectarea energiei electrice, va fi reluată furnizarea apei.

Administrația întreprinderii își cere scuze pentru incomoditățile create și mulțumește pentru înțelegere.

Pentru mai multe detalii, contactați Administrația Întreprinderii Municipale „Apă-Canal” Ungheni la numărul de telefon 0236 2-31-51.

La acelaș subiect, mai mulți locuitori ai municipiului ne-au informat că furnizarea ape potabile către consumatorii casnici a fost sistată în jurul orei 11:00 a zilei de astăzi, 30 decembrie 2020 iar comunicatul Întreprinderii municipale „Apă-Canal” Ungheni a fost plasat după orele 12:20.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: