Foto, Video // În preajma Centrului Multifuncțional „Regina Maria” a fost inaugurată o scenă în aer liber

Sărbătoare în cartierul Vasilica. La final de an, în preajma Centrului Multifuncțional „Regina Maria”, a fost inaugurată o scenă în aer liber.

Potrivit unui comunicat al Primăriei municipiului Ungheni, pentru acest proiect s-a muncit mult, iar rezultatul i-a mulțumit pe toți.

Inițiativa de a construi aici o scenă a venit de la Grupul de Inițiativă Locală (GIL) „Vasilica” în frunte de Viorica Său, fiind susținută și de către Galina Varvariuc, directoarea Centrului Multifuncțional „Regina Maria”.

Lucrările au fost finanțate de Fundația Comunitară Ungheni, care a oferit 24 mii de lei pentru implementarea proiectului.

Alte 12 mii de lei au fost oferite de către Primăria Ungheni, iar 18 mii au constituit contribuția comunității.

Anterior, tot aici a fost construită, cu contribuția nemijlocită a familiei Racoviță, „Banca Împăcării”.

A fost construit și un foișor, grație implicării GIL „Vasilica”, iar cu contribuția Primăriei a fost amenajat un teren de sport.

Primăria Ungheni mulțumește tuturor celor care s-au implicat și continuă să se implice în realizarea unor proiecte frumoase, utile pentru oameni.

Doar împreună putem reuși!

Galerie Foto și Video:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: