Foto // Două autoturisme s-au ciocnit violent pe str. A. Bernardazzi din mun. Ungheni

Un accident rutier grav a avut loc cu câteva minute în urmă pe strada Alexandru Bernardazzi din cartierul Tineretului al municipiului Ungheni.

Potrivit unui martor ocular, în coliziune au fost implicate două autovehicule de model Mercedes și BYD.

Urmare a ciocnirii violente, ambele autoturisme au fost grav avariate și la fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj al SAMU Ungheni.

Ulterior, șoferul automobilului de model BYD a fost transport la Spitalul raional Ungheni cu contuzii medii pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliție Ungheni în comun cu subdiviziunea INSP Ungheni urmează să investigheze circumstanțele producerii accidentului rutier și să se expună asupra faptului cine este vinovat de coleziune.

Toate materiale foto și video de la fața locului au fost remise la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) de către mai mulți martori oculari, cititori fideli ai portalului nostru.

Știrea este în curs de actualizare.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: