Foto // Accident rutier în serpentina de pe traseul R3 Chișinău – Hâncești. Două tinere au fost spitalizate.

Un nou accident rutier în serpentina de pe traseul național R3 Chișinău – Hâncești, în apropiere de Buțeni, raionul Hâncești.

În seara zilei de 28 decembrie 2020, în jurul orei 19:30, în cadrul Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Hâncești a parvenit un apel telefonic, precum că pe traseul național R3 Hâncești-Chișinău s-a produs un accident rutier.

Potrivit Info Curier Hâncești, la fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

Urmare, ofițerii de poliție ai Inspectoratului de Poliție Hâncești au stabilit că pe traseul R3 Hâncești-Chișinău, în apropiere de localitatea Buțeni, un automobil de model Opel Vectra, fiind condus de un bărbat în vârstă de 21 ani din raionul Comrat, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, inversând-se.

În momentul impactului, două tinere, în vârstă de 21 și 23 ani, locuitoare ale Unității Teritorial-Administrative Găgăuzia, care se aflau în automobil, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul raional Hâncești.

Sursa precizează că atât conducătorul auto, cât și pasagerii au fost testați cu aparatul Drager, care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Inspectoratul de Poliție Hâncești investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IGP, responsabilă de Inspectoratul de Poliție Hâncești, Cristina Vicol.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: