Foto // Accident rutier grav la Călărași. O ambulanță a intrat într-un autocamion

Un accident rutier grav, cu implicarea unei ambulanțe, a avut loc astăzi, 29 decembrie 2020, în raionul Călărași.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 11:00 și în coliziune au fost implicate o ambulanță a SAMU Călărași și un autocamion de model MAN.

Ofițerul de presă al IGP responsabilă de Inspectoratul de Poliție Călărași, Cristina Vicol, a comunicat următoarele

„Veniți la fața locului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Călărași au stabilit că autocamionul de model MAN, condus de un bărbat în vârstă de 63 ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat în vârstă de 30 ani, s-au ciocnit violent într-o curbă.

Conducătorul ambulanței, deplasându-se spre orașul Călărași și având viteză excesivă, nu s-a isprăvit cu ghidajul într-o curbă periculoasă, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit în autocamionul de model MAN, care avea direcția de deplasare din sens opus”

Urmare a impactului, 4 persoane din ambulanță au fost transportate la Spitalul raional Călărași pentru îngrijiri medicale

Din fericire, șoferul autocamionului nu a avut de suferit. 

Fiind testați cu aparatul Drager, s-a constat că conducătorii nu se aflau în stare de ebrietate, rezultatul fiind de 0.00 mg/L în aerul expirat.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: