Cei mai buni elevi, cadre didactice, tineri, asociații, grupuri de inițiativă, instituții și parteneri din raionul Ungheni premiați la Gala Premianților 2020, ediția I

Astăzi, 29 decembrie 2020, în sala de festivități a Centrului Educațional din mun.Ungheni s-a desfășurat „Gala Premianților 2020”, ediția I.

La eveniment au fost prezenți Denis Carnovschi, șef al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, Tatiana Lazar, vicepreședinta raionului și Iulia Pancu, șefa Direcției Educație Ungheni, informează printr-un comunicat Consiliul raional Ungheni.

Consiliului raional a oferit 5 diplome de gratitudine în semn de apreciere și recunoștință  pentru partenerii fideli implicați în procesul educațional:

  • Inspectoratul Raional de Poliție Ungheni
  • Societatea de Cruce Roșie, filiala Ungheni
  • Centrul Prietenos Tinerilor „IMPULS”
  • IMSP Spitalul raional Ungheni, dra Marina Podoroghin, vicedirector
  • Episcopia de Ungheni și Nisporeni.

În cadrul activității au fost menționați elevii cu rezultate remarcabile la olimpiadele naționale, învingătorii la diverse concursuri naționale  și internaționale.

La acelaș subiect, pe pagina de facebook al Liceului Teoretic „Ion Creangă” este transmis un mesaj de felicitări elevilor Marius Vrabie, Nelea Nantoi, Băetrău Cristina pentru rezultate remarcabile în anul 2020 la olimpiadele republicane!

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: