La Ungheni a avut loc Gala Sportului 2019-2020

Astăzi, 28 decembrie 2020, în incinta sălii de festivități a Centrului Educațional din mun. Ungheni s-a desfășurat „Gala Sportului 2019-2020” cu participarea Tatianei Lazar, vicepreședinta raionului, Iuliei Pancu, șefa Direcției Educație și Olgăi Popa, șef-adjunct, Direcția Educație, sportivilor și antrenorilor.

Potrivit unui comunicat al Consiliului raional Ungheni, în cadrul evenimentului, Tatiana Lazar a felicitat sportivii și antrenorii cu rezultatele obținute  la competițiile naționale și internaționale, dar și cu ocazia sărbătorilor de iarnă, urându-le sănătate, realizări pe plan personal și profesional , perseverență și dăruire de sine în anul care vine.

La acelaș subiect, Direcția Educație Ungheni comunică că în calitate de cei mai buni sportivi ai raionului Ungheni au fost desemnați următoarele persoane:

  • Andrușca Pavel – proba lupte;
  • Cernat Ecaterina – proba atletism;
  • Cozari Dumitru – proba haltere.

Sportivii și antrenorii au primit premii bănești, cupe și câte un suvenir- simbol al anului nou.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: