Video // Pieton kamikadze surprins cum fuge la culoare roșie prin fața unui autoturism. Atenție, limbaj 18+

În după-amiază zilei de Crăciun, 25 decembrie 2020, un pieton „kamikadze” a fost la un pas de a fi lovită de un autoturism.

Motivul – a ignorat culoare roșie a semaforului pentru pietoni și a trecut drumul la câțiva centimetri de un autoturism ce se deplasa regulamentar.

Potrivit unui material video remis la redacția News.Ungheni.org de către un martor la incident, un bărbat a traversat la roșu pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Națională, ignorând complet faptul că la câțiva metri se deplasa regulamentar un mijloc de transport.

Urmare, „pietonul” kamikadze a scăpat ca prin urechile auto de a fi lovită de un autoturismul ce se deplasa regulamentar.

Pe lângă faptul că acest pieton iresponsabil și-a riscat viața, acesta a pus în pericol siguranța conducătorului auto care circula respectând Regulamentul Circulației Rutiere.

Atenție, video conține limbaj necenzurat și nu se recomandă pentru vizualizare persoanelor care nu au vârsta majoratului:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD
    

%d blogeri au apreciat: