Cetățean român depistat în PTF Leușeni cu buletin moldovenesc fals

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest efectuează cercetări pe numele unui cetățean al României care a încercat să intre în Republica Moldova în baza unui act ce nu-i aparține, ba mai mult că acesta era și falsificat.

Incidentul a fost înregistrat astăzi, 27 decembrie curent, ora 06:50.

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, printre pasagerii cursei Timișoara-Chișinău a fost depistat un bărbat de 25 de ani ce s-a legitimat în baza unui buletin de identitate moldovenesc, informează Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

La cercetarea atentă al acestui act, polițiștii de frontieră au observat mai multe elemente distinctorii care nu sunt autentice, fapt ce a dus la extinderea verificărilor.

În rezultat, la procesarea informației din baza de date s-a constatat că actul este eliberat pe numele unei cetățene a Republicii Moldova.

Într-un final, tânărul a recunoscut că în contextul pandemiei și a restricțiilor de circulație, a apelat la ajutorul unui cetățean al Republicii Moldova pentru a-și perfecta un buletin de identitate moldovenesc.

Pentru aceste servicii ar fi achitat suma de 500 de euro.

Pe cazul dat continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Persoanei nu i-a fost autorizată intrarea în Republica Moldova.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: