Informații privind starea drumurilor publice la 23 decembrie 2020

Pe parcursul nopții, în nordul țării au fost înregistrate precipitații sub formă de ninsoare slabă, iar în centrul și sudul țării nu s-au înregistrat precipitații. 

În context, pe drumurile publice naționale din nordul țării au fost executate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, în centrul și sudul țării au fost desfășurate lucrări de patrulare și prevenire a formării poleiului pe sectoarele de drum periculoase.

Vedeți și Meteorologii au emis din nou Cod GALBEN de ceață

Lucrările au fost executate cu utilizarea a 47 de utilaje speciale și implicarea a 85 de muncitori rutieri în municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Fălești, Sângerei, Briceni, Dondușeni, Edineț, Ocnița, Ialoveni, Drochia, Glodeni, Râșcani și Ungheni. 

Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid.

În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: