BREAKING NEWS // Guvernul Chicu a demisionat

Republica Moldova a rămas fără executiv.

În urmă cu câteva minute, Cabinetul de Miniștri condus de Ion Chicu a demisiona in corpore.

Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu în cadrul unui briefing de presă după întrevederea cu Președintele în exercițiu Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi.

Eu am propus și asta voi face, de a veni astăzi cu propunerea de demisie a prim-ministrului și, respectiv, a Guvernului Republicii Moldova, astfel încât să fie lansată procedura de dizolvare a Parlamentului cât mai curând posibil

Ion Chicu

Totodată, Premierul Ion Chicu a anunțat că pe parcursul zilei speră să aibă o întrevedere cu Maia Sandu pentru a discuta despre activitatea Guvernului în exercițiu pentru a asigura funcționarea instituțiilor statului până la investirea unui nou Executiv.

Chicu a mulțumit și colegilor din cadrul instituțiilor guvernamentale și publice care s-au implicat în soluționarea mai multor probleme pe parcursul anului curent.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: