A fost implementat proiectul „Renovarea scărilor de acces din orașul Călărași – acces sigur și egal pentru cetățeni”

Eveniment de finisare a proiectului „Renovarea scărilor de acces din orașul Călărași – acces sigur și egal pentru cetățeni”

La data de 18 decembrie, în incinta primăriei orașului Călărași s-a desfășurat evenimentul de finisare a proiectului „Renovarea scărilor de acces din orașul Călărași – acces sigur și egal pentru cetățeni”, la care au participat cetățenii care au donat pentru realizarea acestui proiect, dar și agenții economici din localitate.

Viceprimarul localității, Vladimir Susarenco, a înmânat fiecărui donator o Diplomă în semn de recunoștință pentru aportul substanțial în dezvoltarea orașului și îmbunătățire a vieții cetățenilor.

Contribuția băștinașilor a fost vitală pentru implementarea cu succes a acestui proiect.

La fel s-a discutat cum vom asigura durabilitatea acestui proiect și idei de proiecte în cazul extinderii acestui Programul pentru anul viitor.

În rezultatul proiectului au fost renovate 8 scări de acces din străzile principale ale orașului, unde zilnic circulă majoritatea populației din oraș.

Efectul este unul așteptat de cetățeni, deoarece permite un acces egal tuturor și siguranță prin instalarea barelor de susținere la scări.

Suma totală de implementare a proiectului este de 536 305 lei, din care:

  • 65224 lei contribuția băștinașilor;
  • 224 037 lei contribuția primăria Călărași;
  • 242 044 lei contribuția Guvernului;
  • 5000 lei ”Ghiocel” S.R.L.

Proiectul „Renovarea scărilor de acces din orașul Călărași – acces sigur și egal pentru cetățeni” este implementat în cadrul programului „Diaspora Acasă Reușește DAR1+3”, susținut de Biroul Relații cu Diaspora și Guvernul Republicii Moldova.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: