Foto // Consilierii municipali au ținut un minut de reculegere în memoria lui Arcadie Natrașevschi și a taximetristului erou Anatol Pînzari

În cadrul ultimei ședințe ordinare al Consiliului municipal Ungheni, aleșii locali au demonstrat că sunt solidari cu întreaga comunitate a Unghenenilor și au ținut, în debutul ședinței, un minut de reculegere în memoria chirurgului Arcadie Natrașevschi și a taximetristului erou Anatol Pînzari, ucis mișelește de 3 tineri beți.

Informația cu privire la acțiunea aleșilor locali, demnă de tot respectul, a fost comunicată de Primăria municipiului Ungheni pe contul oficial de pe rețeaua de socializare facebook.

La 16 decembrie curent, comunitatea Unghenilor a fost zguduită de două vești triste.

În primul caz, unul dintre cei mai cunoscuți medici chirurgi Ungheneni, Arcadie Natrașevschi, a pierdut lupta contra Coronavirus de tip nou.

În cel de-al doilea caz, un caz care a șocat întregul municipiu, se referă la taximetristul erou Anatolie Pînzari care sărit în ajutor colegului de serviciu atacata violent de 3 indivizi beți, fără scrupule.

Ulterior, a intervenit în forță grupa de reacționare operativă a Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Taximetristul Anatolie care a sărit în ajutor a fost internat în secția reanimare la Spitalul raional Ungheni. Anatolie este a decedat la 18 decembrie.

Astăzi, taximetristul erou din municipiul Ungheni, a fost petrecut pe ultimul drum …

Mai multe articole publicate de NEWS.UNGHENI.ORG la acest subiect:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: