BREAKING NEWS // Franța a suspendat pentru 48 de ore accesul pe teritoriul din partea Marii Britanii

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord informează cetățenii că a fost suspendată circulația rutieră dintre Franța și Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Măsura Guvernului de Paris este emisă pentru 48 de ore.

În acest context, Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord recomandă ferm tuturor cetățenilor români / moldoveni care intenționează să se deplaseze pe cale RUTIERĂ din Marea Britanie către Franța să țină cont că, la acest moment, toate căile de ieșire din UK către Europa continentală (de la Dover spre Calais) sunt blocate, atât pentru deplasarea cu Feribotul, cât și pentru deplasarea prin Eurotunnel.

Franța a suspendat pentru o perioadă de 48 de ore accesul pe teritoriul său pentru toate persoanele și toate mărfurile care vin din Marea Britanie

Ambasada Română de la Londra reamintește că, din cauza apariției unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 la nivelul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, și Guvernul României a decis suspendarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21.12.2020 ora 19.00.

Totodată, Guvernul de la București a decis ca toate persoanele care sosesc în România din Regatul Unit vor trebui să se supună obligației de a efectua o perioadă de 14 zile de carantină/autoizolare la o adresă declarată la intrarea în România.

Decizia a fost stabilită în baza Hotărârii Nr. 61 din 20 decembrie 2020 a Comitetului Național Pentru Situații de Urgență din cadrul Guvernului României.

Până la această oră (21 decembrie 2020, ora 1:00), Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord și nici Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene nu a remis încă nici un comunicat de atenționare cu privire la noile restricții și apariția unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 la nivelul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: