Reportaj Publika TV: Taximetristul din Ungheni, condus pe ultimul drum

Taximetristul din Ungheni, care a decedat după ce a fost bătut cu bestialitate, acum trei zile de trei tineri beţi, a fost condus duminică pe ultimul drum. Bărbatul de 61 de ani sărise în ajutorul colegului său în timp ce era agresat de cei trei indivizi, doi dintre care erau minori. Îndureraţi, colegii de muncă şi prietenii victimei spun că vor merge până la capăt pentru ca făptaşii să fie pedepsiţi.

Familia Pînzari trăieşte o adevărată tragedie, mai ales că nici nepoţii nu vor mai asculta poveşti de la bunicul lor. Să îl conducă pe ultimul drum au venit colegii şi prietenii acestuia, informează Publika TV

Mai multe articole publicate de NEWS.UNGHENI.ORG la acest subiect:

Cei care l-au cunoscut pe Anatol Pînzari îşi amintesc de el ca de un om optimist şi cumsecade:

“Ei erau beţi, l-au început a bate pe taximetistul ală şi el trecea pe lângă taxiul, s-a oprit să-i ajute colegului”.

“A fost tare bun om la noi, cuminte şi omănos. Doi minori da… Nu am cuvinte să vă spun. I-au tras cu piatra în cap, nu cu piatra, cu coteleţul. Aşa ceva nu se poate, asta e criminal”.

“Bandiţii i-au luat viaţa atât de uşor, dar cât de tare a visat să fie alături de părinţi, de copii, de rude şi nu în ultimul rând nepoţei. E dureros. Să fie traşi la răspundere”.

“-Foarte bun om, foarte bun.- E o tragedie? – Te duci la lucru şi vii …”.

Anatol Pînzari activa în cadrul companiei de taxi de mai bine de 14 ani. Directorul acesteia spune că el mereu se grăbea acasă, la familie.

“Un bărbat sincer, cumsecade, un familist, nu am cuvinte. Nu era o persoană conflictuală, el mereu era pentru adevăr, pentru dreptate”, a declarat Reghina Tabanscaia, director executiv al companiei de taxi.

Între timp, poliţia anunţă că cei trei indivizi, un tânăr de 19 ani şi doi minori de 17 ani, au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi a fost pornită o cauză penală. Momentul în care bărbatul a fost ucis în bătăi a fost surprins de martori şi postat pe reţelele de socializare. Vă avertizăm că urmează imagini cu impact emoţional.

Din imaginile video se vede cum mai mulţi trecători încearcă să-i calmeze pe indivizi, iar victima stă nemişcată la pământ.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: