Foto // O altă parte a medaliei. Compania care construiește Kaufland Ungheni spală glodul de pe strada Romană

În mai puțin de 2 luni, municipiul Ungheni va deveni mai bogat cu un centru comercial modern și cu noi locuri de muncă. Este vorba de deschiderea primului magazin Kaufland în zona de Vest a Republicii Moldova – Kaufland Ungheni.

Potrivit proiectului, suprafața magazinului Kaufland din municipiul Ungheni va fi de aproximativ 3.900 m2. Parcarea va avea o capacitate de 315 de locuri (12 locuri de parcare vor fi alocate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri de parcare pentru familii cu copii).

Anterior, mai mulți locuitorii ai municipiului s-au arătat nemulțămiții de iresponsabilitatea companiei care construiește unitatea comercială pentru faptul că Glodul și lutul de pe șantier este „înșirat” de mașinile de mare tonaj pe strada Romană.

Atunci, noi informam că în acest caz, administrația rețelei Kaufland Moldova nu are nici o vină și că responsabilă de aceste „surprize” șoferilor Ungheneni este compania de construcții locală care efectuează lucrările de asamblare și construcție a viitorului centru comercial.

În mai puțin de o oră de publicarea acelui material și probabil reacție la articolul publicat NEWS.UNGHENI.ORG., agentul economic a curățit glodul și lutul de pe str. Romană în perimetrul viitorului magazin.

În aceași ordine de idei, la redacția NEWS.UNGHENI.ORG au fost remise astăzi mai multe materiale foto prin care o Ungheneancă ne arată că compania de construcție ar fi încheiat un contract cu Întreprinderea Municipală „Apă-Canal” Ungheni și că practic zilnic, o autospecială al întreprinderii spală strada Romană în perimetrul șantierului.

Vedeți mai multe materiale referitor la Kaufland Ungheni, publicate de redacția News.Ungheni.org:

Europenizarea municipiului Ungheni continuă ….

Din mesajul Unghenencei, remis la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com):

Văd mesaje cu nemulțumiri în privința străzii Romana, căci este murdara în urma executării construcției magazinului Kaufland Ungheni.

De ce nimeni nu mulțumește sau să exprime recunoștință pentru dezvoltarea orașului?

Poze negative găsește oricare invidios sau egoist .. de ce nimeni nu postează poze cum se executa lucrările după obligațiuni?

În multe, multe străzi din orașul Ungheni este mult mai mult noroi, dar in evidență iese ceva “pe care ai de murdărit”. Unde ajungem cu așa mentalitate?

Nimic sa nu sa se construiască, nimic spre dezvoltare. De ce nici un Unghenian, în special locuitorii din zonă, nu au observa o alta parte ai medaliei?

Unde se murdărește – e catastrofă, unde se curata – e invizibilitate.

Nemulțumirea e cea mai murdară răsplată

Galerie Foto cu procesul de spălare a străzii Romană:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: