Automobiliștii din Ungheni s-au aliniat în coloană la funeraliile taximetristului erou

Astăzi, 20 decembrie 2020, taximetristul erou din municipiul Ungheni a fost petrecut pe ultimul drum.

Potrivit internauților, la procesiunea de înmormântare a taximetristului erou a participat foarte multă lume.

Unghenenii au dorit să îi fie alături familiei îndurerate cât și să exprime respect față de taximetristul erou – Anatolie Pînzari.

Totodată, comunitatea conducătorilor auto din Ungheni cât și taximetriștii, colegii de breaslă, s-au aliniat și au format o coloană auto.

În semn de respect, automobiliștii L-au petrecut pe Anatolie pe ultimul drum, începând cu scara blocului unde a locuit eroul până în cimitirul municipal nou din sectorul Dănuțeni.

Pentru a vă convinge de cele relatate supra, Vă prezentăm o galerie foto și video cu procesiunea, filmată și remisă la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) de către mai mulți martori oculari:

Totodată, Unghenenii s-au mobilizat pentru a ajuta familia taximetristul erou.

Amintim că în seara zilei de 16 decembrie 2020, un taximetrist din Ungheni a fost atacata violent de 3 indivizi beți, fără scrupule. În ajutor i-a sărit un alt coleg de breaslă – Anatolie

Incidentul cu urmări tragice a avut loc la intersecția străzilor Ciurești cu Ștefan cel Mare din mun. Ungheni.

Ulterior, Inspectoratul de Poliție Ungheni comunica următoarele:

Cei trei indivizi, F.L, a.n. 2003, domiciliat în satul Cornești, împreună cu T.V a.n. 2001 și minorul R.I., a.n. 2003, , domiciliați în satul Medeleni, încălcând grosolan ordinea publică, manifestată printr-un cinism deosebit și obrăznicie deosebită, i-au aplicat taximetristului B.S a.n. 1950, multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele peste corp, cauzându-i vătămări corporale, precum și i-au deteriorat aparatul de casă, capota și oglinda retrovizorie din salonul automobilului de model „Opel Kongo” .

Un taximetrist din mun. Ungheni în stare extrem de gravă după ce a fost bătut de 3 indivizi beți

Taximetristul Anatolie care a sărit în ajutor a fost internat în stare extrem de gravă în secția reanimare la Spitalul raional Ungheni.

Ulterior, a intervenit în forță grupa de reacționare operativă a Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Din păcate, în această noapte, din cauza complicațiilor, Anatolie a pierdut lupta cu viața.

Anatolie a decedat în secția reanimare a Spitalului raional Ungheni

Totodată, la 17 decembrie curent, redacția noastră a recepționat un material video remis la info.ungheni@gmail.com de către un martor ocular, în care este filmat incidentul cu urmări tragice

„Eu îs Vanea Unghenschii”

Vă atenționăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

Atenție, imagini video destinate persoanelor mature:

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pentru huliganism agravat prevăzute de art. 287 alin. (3) Cod Penal.

La fel, în cadrul cauzei penale s-a stabilit că cei 3 indivizi beți anterior au fost judecați pentru diverse infracțiuni de furt, droguri, huliganism și vătămări corporale grave.

Indivizii au fost de ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: