Unghenenii se mobilizează pentru a ajuta familia taximetristul ucis de 3 indivizi beți

Locuitorii municipiului Ungheni au fost șocați de incidentul din 16 decembrie cu urmări fatale pentru familia unui taximetrist din oraș.

Anatolie Pînzari, un taximetrist din municipiul Ungheni, nu a fost indiferent de faptul că un coleg a fost atacat de indivizi beți și a sărit în ajutor.

Urmare a eroismului său și a atacului hienic și mișelesc al celor 3 tineri beți, Anatolie a fost bătut crunt, internat ulterior în stare extrem de gravă în secția reanimare la Spitalul raional Ungheni.

La 18 decembrie, Anatol Pînzari a pierdut lupta …..

Tragedia și eroismului lui Anatol au marcat întreaga societate a Unghenenilor. Toți sunt șocați ….

Dar, taximetristul erou nu mai este în viață ……

La scurt timp de la publicarea informațiilor că Anatolie a pierdut lupta cu viața, mai multe comunități ale conducătorilor auto din Ungheni s-au mobilizat și au început să doneze bani pentru a acorda un ajutor financiar familiei îndurerate.

Domnul Anatol a fost un om ca pâinea caldă, un om bun la suflet și săritor la nevoie ….

În acest context, redacția NEWS.UNGHENI.ORG se alătură campaniei și administratorul portalului va dona și el bani.

Totodată, în caz că doriți să contribuiți și D-voastră la această / aceste campanii, Vă puteți adresa la următoarele persoane / instituții:

Salutare băieți, în legătură cu donațiile familiei dlui Anatolie, vă puteți apropia la baza companiei de taxi 2 55 55, pe adresa Alexandru Boico nr. 9

Acolo este disponibil 24/24 un plic pentru donații și unde veți scrie pe fiecare în parte …

Vă mulțumim anticipat

Duminică dimineață vor fi colegi de-ai noștri în piață .. atunci vom pune o poza la mașina unde se strâng donațiile

Poza va fi expusă în grupurile auto ale Unghenenilor pe platforma VIBER

С огромной болью в душе, коллектив “Такси 25555”, а также все коллеги-таксисты города Унгень, выражаем искренние слова соболезнования родным и близким. Эта огромная утрата и страшная трагедия, затронувшая всех нас.

Искренне разделяем вашу боль в это горькое время. Светлая память о нашем коллеге навсегда сохраниться в наших сердцах. И пусть душа его покоится с миром…Прощание состоится в воскресенье 20.12.2020 в 11:00 по адресу г.Унгень ул. Крестюк д. 3

Amintim că în seara zilei de 16 decembrie 2020, un taximetrist din Ungheni a fost atacata violent de 3 indivizi beți, fără scrupule. În ajutor i-a sărit un alt coleg de breaslă – Anatolie

Incidentul cu urmări tragice a avut loc la intersecția străzilor Ciurești cu Ștefan cel Mare din mun. Ungheni.

Ulterior, Inspectoratul de Poliție Ungheni comunica următoarele:

Cei trei indivizi, F.L, a.n. 2003, domiciliat în satul Cornești, împreună cu T.V a.n. 2001 și minorul R.I., a.n. 2003, , domiciliați în satul Medeleni, încălcând grosolan ordinea publică, manifestată printr-un cinism deosebit și obrăznicie deosebită, i-au aplicat taximetristului B.S a.n. 1950, multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele peste corp, cauzându-i vătămări corporale, precum și i-au deteriorat aparatul de casă, capota și oglinda retrovizorie din salonul automobilului de model „Opel Kongo” .

Un taximetrist din mun. Ungheni în stare extrem de gravă după ce a fost bătut de 3 indivizi beți

Taximetristul Anatolie care a sărit în ajutor a fost internat în stare extrem de gravă în secția reanimare la Spitalul raional Ungheni.

Ulterior, a intervenit în forță grupa de reacționare operativă a Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Din păcate, în această noapte, din cauza complicațiilor, Anatolie a pierdut lupta cu viața.

Anatolie a decedat în secția reanimare a Spitalului raional Ungheni

Totodată, la 17 decembrie curent, redacția noastră a recepționat un material video remis la info.ungheni@gmail.com de către un martor ocular, în care este filmat incidentul cu urmări tragice

„Eu îs Vanea Unghenschii”

Vă atenționăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

Atenție, imagini video destinate persoanelor mature:

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pentru huliganism agravat prevăzute de art. 287 alin. (3) Cod Penal.

La fel, în cadrul cauzei penale s-a stabilit că cei 3 indivizi beți anterior au fost judecați pentru diverse infracțiuni de furt, droguri, huliganism și vătămări corporale grave.

Indivizii au fost de ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: