Felicitare de Crăciun inedită din partea elevilor Liceului „Vasile Alecsandri” din Ungheni adresată părinților

Părinții elevilor care își fac studiile la Liceul Teoretic român-francez „Vasile Alecsandri” din municipiul Ungheni, condus de Ana NUCĂ, au primit astăzi un mesaj de felicitare inedit din partea copiilor.

Părinții au fost felicitați în ajun de Sărbătorile de Crăciun, în premieră, cu un colind tradițional românesc, interpretat de către rodul vieții lor – copii.

Frumoasa inițiativă de promovare a valorilor noastre românești a fost pusă la cale de către diriginta clasei a 9-a „C”, doamna Olga BUDAC iar în calitate de colindători au fost tinerii elevi, actualii și viitori promotori ai valorilor culturale românești.

Astfel, în această după amiază, la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com), au fost remise mesajele inedite de felicitare de către mai mulți Ungheneni. Noi presupunem că sunt părinții copiilor din clasa a 9-a „C” al Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri”.

Potrivit unuia dintre mesaj, o mămică din Dănuțeni ne informează că a fost plăcut surprinsă de inițiativă și prin intermediul portalului nostru dorește să aducă sincere mulțumiri doamnei Olga Budac cât și administrației Liceului pentru că cultivă adevăratele valori românești în rândul tinerei generații, valori specifice Dănuțenenilor și Unghenenilor.

Mămica mai scrie că părinții, prin intermediul unei platforme de comunicare online, au recepționat astăzi următorul mesaj:

Bună Ziua
Stimați părinți ai clasei a 9-a „C”, copilașii noștri ne felicită călduros cu ocazia sărbătorilor de iarna.

Noi, venim în dar cu un colaj de colinde de Crăciun.
Speram ca v-am făcut seara mai frumoasa.

Tamara, locuitoare al cartierului Dănuțeni

În continuare, Vă prezentăm prestația inedită a tinerei generații de ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: