Reportaj detaliat al ProTV despre crima terifiantă din Comrat

Noi detalii despre crima din Comrat în care o tânără și-a omorât cu bestialitate mama. Ce spun vecinii despre țipetele auzite în seara tragediei.

Reportajul video este preluat integral de pe portalul ProTV Chișinău:

Amintim că în această după-amiază, în cadrul Judecătoriei Comrat a avut loc ședința de judecată pe cazul tineri de 21 de ani, care vineri-noaptea, aflată în ebrietate narcotică, și-a spintecat mama.

Urmare, în următoarele 30 de zile, tânăra de 21 de ani se va afla în arest în cadrul unui izolator de tip închis.

Fiind întrebată de reporterul ProTV Chișinău de ce și-a omorât mama și dacă își dă seama ce a făcut, aceasta se comporta straniu, n-a răspuns la întrebare, dar a râs în hohote.

Citiți mai multe articole detalii la acest subiect:

Potrivit ProTV Chișinău, la întrebarea de ce și-a ucis mama, tânăra nu a răspuns și a râs în hohote.

Tânăra s-ar fi certat cu mama să din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic.

Fata, fiind în stare de ebrietate narcotică, a luat un cuțit de Bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori, după care i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament.

Aceasta ar fi fugit de acasă la un prieten, dar la scurt timp a fost găsită de poliție și reținută pentru 72 de ore.

Femeia decedată avea 40 de ani.

La acelaș subiect, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” își exprimă indignarea pentru faptul inițial mass-media a informat că tânăra este studentă la USMF și precizează că „suspecta nu este și nici nu a fost studentă la USMF „Nicolae Testemițanu”.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: