Operațiune INSP în Chișinău: Peste 200 de automobile stopate și 60 de procese-verbale întocmite

Şoferii care se eschivează de la răspundere contravențională, în vizorul Inspectoratului Național pentru Securitate Publică (INSP).

Zeci de şoferi nedisciplinați au fost documentaţi de inspectorii de patrulare pentru diverse încălcări rutiere comise anterior.

În după-amiaza zilei de 11 decembrie angajații INSP au format un cordon de verificare a mașinilor care se îndreptau spre ieșire din capitală.

În decurs de 4 ore, prin filtrul polițiștilor au trecut peste 200 de automobile.

Rezultatul operațiunii INSP a fost următorul:

60 de șoferi au fost documentați pe loc, dintre care, 34 au depășit limita de viteză, iar alții 11 au primit citații de prezentare la SMDTR, pentru confirmarea identității șoferilor care conduceau vehiculele respective în momentul comiterii contravenției.

Urmare, Inspectoratul Național pentru Securitate Publică (INSP) recomandă insistent conducătorilor auto să respecte regulile de circulație!

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: